RECYCLED GAREN

IMAGEN 1

Iedereen heeft de verantwoordelijkheid om goed voor het milieu te zorgen en wij, bij We are Knitters, zijn ons daar heel erg van bewust. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen en wij hebben nu een nieuwe stap voorwaarts gezet, een stap in de richting van een duurzame toekomst .

We Are Knitters heeft RECYCLED GAREN ontwikkeld, een garen wat voor 95% gerecycled katoen is van gerecyclede jeans en 5% van andere vezels. Tijdens het recycle proces van deze kledingstukken, worden de vezels behandeld en gemengd voordat ze worden gesponnen tot een heel sterk, duurzaam  en vegan enkeldraads garen.

IMGEN 2

Recycled Garen is een bol van 100 gram met een rustieke maar frisse uitstraling. Het is beschikbaar in 6 kleuren waar iedereen blij van wordt; Natural, Hemelsblauw, Gespikkeld roze, Grijs, Marineblauw en Wijnrood. Daarnaast zijn ze ook beschikbaar in pakken van 5, 10 en 15 bollen.

Ontworpen voor je mooiste kledingstukken, Recycled Garen is het garen wat je wil gebruiken voor je voorjaar en zomer werkstukken om lichte en luchtige breisels te maken.

IMAGEN 3