Het beste van 2018

Het is december en daarmee de tijd van terugblikken.

Het is eindelijk Kerst, maar dat duurt maar even ☹. December is de tijd van samenzijn, speciale momenten die zelfs in de kleinste huizen gevierd worden met familie, feestjes met onze beste vrienden, collega’s, sportvrienden… We hebben 12 lange maanden gewacht om dit met je te vieren.

Maar december betekent ook het eind van een reis, dus het is tijd om terug te kijken naar de reis die we de afgelopen 12 maanden hebben gemaakt.

Dit jaar is een jaar van dromen die uitgekomen zijn, dankzij de inzet en daadkracht van het hele team achter WAK. We hebben het geluk gehad om te kunnen samenwerken op internationaal niveau, zoals met Juanjo Oliva, waarbij we in ons eigen kantoor van de meester konden leren.

 

En opnieuw de samenwerking met de ster van het witte doek en vriend van WAK, Krysten Ritter, die deze keer vier ontwerpen maakte die niet alleen oogverblindend zijn, maar ook onmisbare items in je kledingkast zullen worden..

 

December was opnieuw vol verrassingen met de introduktie van onze nieuwe luxe garen THE BLING-BLING, ontworpen voor die bijzondere breisters die graag iets luxe aan hun breiwerken willen toevoegen.

 

Het is onmogelijk om in deze kleine blog iedereen te noemen die we hebben ontmoet op deze “2018 reis”; samenwerkingen, #bloggers, breisters, nieuwe kleuren, nieuwe garens…. maar we stoppen niet voordat we iedereen hartelijk hebben bedankt! Jullie zijn degenen die het mogelijk maken om WAK elke dag weer mogelijk te maken en we gaan door op onze reis samen met jullie.

We wensen jullie gezellige feestdagen samen met iedereen die je lief is en we hopen dat in 2019 al je wensen uitkomen en dat je veel mooie projecten met ons zal maken

 

 

GEZELLIGE FEESTDAGEN