7 Jaar Wak

Total
0
Shares

 

Binnenkort breekt de datum waar alle breiers op hebben gewacht weer aan, OMZE VERJAARDAG! September is de maand voor nieuwe projecten, het is de perfecte maand om nieuwe doelen te zetten, nieuwe materialen te gebruiken en beginnen met het vervullen van je dromen na in de vakantie opgeladen te zijn.

We beleven al 7 jaar avonturen met jullie! We hebben jullie elke dag zien groeien; we hebben brei parties meegemaakt, waar we jullie persoonlijk konden ontmoeten en van elkaar konden leren, met fantastisch gezelschap en een fijne sfeer. 7 jaar dromen en passies delen, 7 jaar zien hoe jullie ons taggen met #weareknitters op je favoriete social media, waarbij je ons onderdeel maakt van je successen.

 

7 jaar waarin onze dagtaak was om jullie te overtuigen om voor ons te blijven kiezen om jullie te voorzien van nieuwe doelen voor het volgende jaar. Om dit te doen hebben we heel veel verassingen voorbereid; zoals altijd de beste samenwerkingen en de beste artikelen, de mooiste en gemakkelijkste gratis patronen, de beste breitips die je nog niet wist,… een nieuw jaar met nieuwe producten vol met verassingen waar je mond van open valt. Ga je ze niet missen??

  1. Voorkant 7 jaar
  2. Afbeelding met data
You May Also Like