Brei Party: Le Perchoir, Paris

Total
0
Shares

Het is lente en hoe kan je dat beter vieren dan door een brei party te organiseren in jouw stad met onze breisters?

Le Perchoir is de perfecte plek in het voorjaar in Parijs om te breien, want het is op een dakterras met uitzicht op Parijs en is net zo veelkleurig als onze grote collectie kleurrijke bollen, het is fantastisch… wat een geweldig idee!

 

Voor deze speciale gelegenheid hebben we een paar lente brei pakketten om je mee te laten kennismaken: de silver monk sweater, de slushies top, de sabrina sweater, onze Borduur pakketten en vooral onze nieuwe katoen collection…, maar we nemen ook onze bollen chunky wol mee, want het kan nog steeds fris worden en het is nog steeds de tijd om te breien met wol, toch?

De gasten breien onze nummer één pakket voor beginners: de downtown kolsjaal in gerstekorrel zodat beginners en gevorderde breister samen kunnen breien en ervaringen kunnen delen. Pepita en Alberto, de mede-oprichters van WAK, leren iedereen breien en wisselen ondertussen ideeën, brei tips, brei steken en toekomstige WAK projecten uit….

We vinden het geweldig om over de hele wereld brei party’s te organiseren zodat we met breisters kunnen praten, die ons altijd weer nieuwe ideeën geven. We hebben al brei party’s gegeven in New York, in Berlin, in Madrid… en binnenkort, raad eens! We gaan in Parijs ons grootste brei feest ooit organiseren en daar zullen enkele super bekende brei bloggers bij aanwezig zijn.

 

We kunnen niet wachten en hopen jullie te zien op deze GROTE brei party 🙂

You May Also Like